Opinie

Opinie naszych klientów:

Zostaw swoją opinię


Submit your review
* Pola wymagane

Po zimie moja cera była w opłakanym stanie - zanieczyszczona i przesuszona. Tradycyjnie postanowiłam rozwiązać problem w gabinecie u Pani Małgos

Apr 22, 2015 by Anna

Po zimie moja cera była w opłakanym stanie - zanieczyszczona i przesuszona. Tradycyjnie postanowiłam rozwiązać problem w gabinecie u Pani Małgosi, która zaproponowała mi zabieg złuszczania naskórka nowymi kwasami. Aktualnie jestem po trzech seriach i efekt jest niesamowity. Pozbyłam się wszelkich wyprysków, przebarwień, a co najważniejsze - skórek, które były bardzo widoczne i dodatkowo podkreślone przez podkład... Różnicę zaobserwowałam już po pierwszych kwasach - naskórek delikatnie się złuszczył, skóra napięła, jednak niesamowity efekt osiągnęłyśmy po trzech razach. Serdecznie polecam zabieg wszystkim!


Coś wspaniałego ! moje zmarszczki znacznie uległy spłyceniu a skóra stała się jędrniejsza i mniej przesuszona. Relaksacyjna atmosfera salonu p

Mar 26, 2015 by Ula

Coś wspaniałego ! moje zmarszczki znacznie uległy spłyceniu a skóra stała się jędrniejsza i mniej przesuszona. Relaksacyjna atmosfera salonu pozwala na odprężenie i czerpanie przyjemności z każdego zabiegu. 100% polecam. 100% profesjonalizmu.


bsolutnie polecam Pollogen. Fantastyczny zabieg, efekt widoczny już po pierwszej serii. Skóra wygładzona jak u niemowlaczka, świeża i pełna blas

Feb 25, 2015 by Beata

bsolutnie polecam Pollogen. Fantastyczny zabieg, efekt widoczny już po pierwszej serii. Skóra wygładzona jak u niemowlaczka, świeża i pełna blasku. Znakomita alternatywa dla oczyszczania lub innych zabiegów usuwających niedoskonałości cery. I co najważniejsze, można spokojnie eksponować buzię na słońce. Sprawdziłam na własnej skórze !
Dziękuję Pani Małgosi za genialny pomysł i profesjonalną pomoc. Mój niezmiennie ulubiony gabinet od ponad 10 lat. Wspaniała alternatywa dla przesadnie drogich i niekoniecznie profesjonalnych krakowskich salonów urody.


Najlepsza jakość usług , jaką znam . Korzystam z usług Pani Małgosi ....od lat. Zawsze były i są na najwyższym poziomie. Wszystkie moje kole

Jan 13, 2014 by Dorota

Najlepsza jakość usług , jaką znam . Korzystam z usług Pani Małgosi ....od lat. Zawsze były i są na najwyższym poziomie. Wszystkie moje koleżanki, którym polecałam gabinet, korzystają z zabiegów i jak twierdzą, nie zamieniłyby na żaden inny . Pełen komfort i bezpieczeństwo. Widziałam niejedną buzię, którą Pani Małgosia wyleczyła, mimo, że inne " specjalistyczne placówki" nie dawały rady. Dla mnie wizyta w gabinecie Pani Małgosi to nie tylko relaks, ale także gwarancja,że moja twarz zawsze będzie wyglądała nie tylko super, ale przede wszystkim lepiej.... Pani Małgosia jest nie tylko profesjonalistką w tym co robi, ale potrafi doskonale doradzić co dla danej osoby jest najkorzystniejsze i najbardziej potrzebne w danym momencie.Ja zawsze zdaję się na Jej opinię i nigdy się nie zawiodłam. Jeszcze raz bardzo dziękuję ...i do zobaczenia:)

Response: Dziękujemy


Mialam zabiegi mezoterapii igłowej pod oczami, poprawa rewelacyjna. a usługi cudowne, polecam wszystkim. dzieki pani Małgosiu.

Apr 11, 2013 by Basia

Mialam zabiegi mezoterapii igłowej pod oczami, poprawa rewelacyjna. a usługi cudowne, polecam wszystkim. dzieki pani Małgosiu.


Po wizycie w tym salonie wróciła mi wiara w siebie. Dzięki profesjonalnej opiece i zastosowaniu odpowiednich kuracji Pani Kamila wyleczyła mi twar

Dec 26, 2012 by Ila

Po wizycie w tym salonie wróciła mi wiara w siebie. Dzięki profesjonalnej opiece i zastosowaniu odpowiednich kuracji Pani Kamila wyleczyła mi twarz z trądziku i blizn. Bardzo polecam Panią Kamilę jest świetna w tym co robi! Zadbała o mnie w 100% nie tylko podczas kuracji ale także daje wiele cennych porad i bardzo konkretne wskazówki. Latami leczyłam się u lekarzy maściami a nawet hormonami a efekty były niewielkie, a trądzik ciągle wracał, teraz po zastosowaniu fal radiowych mam w końcu piękną, gładką twarz. Chciałabym bardzo podziękować za wyleczenie.


Chciałabym podziękować Pani za wszystkie dobre rady i zabiegi, które mi Pani poleciła, bo korzystam już z Pani usług ponad 10 lat. W szczególn

Feb 03, 2012 by Kinga

Chciałabym podziękować Pani za wszystkie dobre rady i zabiegi, które mi Pani poleciła, bo korzystam już z Pani usług ponad 10 lat. W szczególności chciała bym bardzo zachęcić wszystkich do zabiegów FALAMI RADIOWYMI. Zdaję sobie sprawę, że cena tych zabiegów może nie jest najbardziej zachęcająca, ale rezultaty po zabiegu mówią same za siebie. Jestem młoda mamą kochanej córeczki i po ciąży zostało mi kilka kilogramów no i "zwis" naciągniętej skóry na brzuchu. Pani Małgosia namówiła mnie na zabieg falami radiowymi i już po pierwszym zabiegu zgubiłam 2 cm w obwodzie i fałdkę pod piersiami. Po kolejnych zabiegach zgubiłam kolejne 6 cm, a skóra wróciła się do stanu z przed porodu. Wystarczy dbać co się je, pić dużo wody, trochę poćwiczyć i stosować się do zaleceń Pani Małgosi.
Polecam bardzo wszystkim osobą, które chciałby naprawić to i owo a nie wiedzą od czego zacząć, bo rezultaty są oszałamiające!!

Pozdrawiam i gorąco polecam usługi i rady salonu Pani Małgosi


Gabinet Pani Małgosi odwiedzam regularnie, wypróbowałam wiele zabiegów, w tym fale - efekt już po pierwszym zabiegu jest oszałamiający, zreszt

Nov 07, 2011 by Ania

Gabinet Pani Małgosi odwiedzam regularnie, wypróbowałam wiele zabiegów, w tym fale - efekt już po pierwszym zabiegu jest oszałamiający, zresztą 2 cm w obwodzie uda mówi samo za siebie :) Ostatnio zdecydowałam się na mezoterapię mającą na celu zahamowanie wypadania moich i tak już rzadkich włosów.. Początkowo obawiałam się, że zabieg będzie bolesny, na szczęście na obawach się skończyło. Ukłucia są niemal niewyczuwalne, całość trwa może 20 minut, a efekty, może jeszcze nie spektakularne, zauważyłam już po pierwszym zabiegu! Po trzech zabiegach włosy praktycznie przestały wypadać, ale najważniejsze jest to, że pojawiły się nowe małe włoski! Takich rezultatów nie dały nawet najlepsze apteczne szampony i odżywkAi. Serdecznie polecam wszystkim nie tylko mezoterapię, ale wszystkie zabiegi, jakie proponuje Pani Małgosia - jeszcze nigdy się na nich nie zawiodłam!


Chciałabym podzielić się wrażeniami po zabiegu falami radiowymi na brzuch. Skóra po dwóch ciążach nie prezentowała się najlepiej, była mocn

Jan 17, 2011 by Klientka

Chciałabym podzielić się wrażeniami po zabiegu falami radiowymi na brzuch. Skóra po dwóch ciążach nie prezentowała się najlepiej, była mocno obwisła, pojawił się cellulit. Jestem od lat klientką Pani Małgosi, więc nie zastanawiając się długo postanowiłam zainwestować w całą serię zabiegów. Efekt zupełnie mnie zaskoczył! Przerósł moje oczekiwania! Brzuszek jest taki jak dawniej, z jędrną skórą, mniejszy w obwodzie o kilka centymetrów. Jestem zachwycona efektami. Dodatkowo zgodnie z zaleceniami starałam się dbać o to, co jem, piłam duzo wody mineralnej. Bardzo, bardzo dziękuję! Polecam wszystkim zabiegi falami i nie tylko :-)


Jeśli ktoś się zastanawia czy warto zainwestować w fale radiowe i czy są skuteczne, to ja ten zabieg gorąco polecam. Może trudno w to uwierzyć

Dec 10, 2010 by Małgośka

Jeśli ktoś się zastanawia czy warto zainwestować w fale radiowe i czy są skuteczne, to ja ten zabieg gorąco polecam. Może trudno w to uwierzyć, ale po pierwszym zabiegu już widać efekty -wszystkie wypryski zmniejszają się i bardzo szybko goja się rany. Teraz jestem po piątym zabiegu moja skóra jest jędrna, nie tłuści się, blizny prawie niewidoczne a pory zamknięte, przebarwienia także zniknęły, cera nabrała ładnego zdrowego blasku.
W salonie Pani Smolnickiej jest profesjonalna obsługa, panie doradzają jak pielęgnować skórę jaką dietę stosować o wszystko można pytać bez skrepowania, za każdym razem mam poczucie, że poświęcane jest mi maximum uwagi.


Gabinet Kosmetyki Leczniczej i Estetycznej , POL 5.0 5.0 15 15 Po zimie moja cera była w opłakanym stanie - zanieczyszczona i przesuszona. Tradycyjnie postanowiłam rozwiązać problem w gabinecie u Pani Małgosi, która zaproponowała mi za
Page:
12

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress